SEB

SEBSkandinaviska Enskilda Banken, SEB, är en storbank som erbjuder alla de olika former av lån som idag finns på marknaden, så även när det gäller byggnadslån. Är du i startfasen av att renovera en befintlig villa eller till och med skall bygga nytt så är bankens byggnadslån någonting som de själva rekommenderar.

Lån fungerar som kontokredit

Lånet fungerar i det stora hela som en vanlig kontokredit där du får möjlighet att använda krediten i den takt som du själv önskar. Det innebär att du tar ut pengar allt eftersom byggnationen växer och slutförs. När bygget står färdigt så kommer lånet att skrivas över till ett vanligt bolån hos SEB som du också kan läsa mer om på bankens sektion på Allt om bolån.

Skicka fakturor till SEB

Alla de fakturor som skickas till dig e-postas eller faxas till SEB för att de skall bli betalda. Du får också ett eget konto som du själv disponerar och använder till det du anser vara viktigt. SEB erbjuder också specialisthjälp för tips och råd om bolån och finansiering.

Ränta

Räntan för de lånade pengarna är rörlig och sätts individuellt. Du betalar givetvis också bara ränta för den krediten som du använder.

För mer information om SEB och deras byggnadslån hänvisar vi till deras hemsida.